3μερο Καταναλωτή απo τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς

«Τριήμερο Καταναλωτή» πραγματοποιεί στις 22-23-24 Νοεμβρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, καλώντας τον εμποροεπαγγελματικό κόσμο της πόλης να συμμετάσχει, «αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της αγοράς εμπορευμάτων με προσφορά ενός  δεύτερου στην μισή τιμή.

Οι επιχειρήσεις που θα διενεργήσουν προσφορές το διάστημα αυτό, θα αναρτηθούν στο site του Εμπορικού Συλλόγου, προς ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, ενώ θα τους δοθεί και η σχετική αφίσα για τα καταστήματά τους.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, στην προσπάθειά του να υπάρξει αναθέρμανση της αγοράς, αλλά και στήριξη του εισοδήματος και της ψυχολογίας του καταναλωτή, καλεί τους καταναλωτές και τους επισκέπτες της πόλης μας, από τη Πέμπτη 22 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 24 Νοεμβρίου να κάνουν τις αγορές τους, στα καταστήματα του Κιλκίς, επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών και της ποιότητας των προϊόντων».
Για τη διαδικασία που απαιτείται όσον αφορά στη διενέργεια προσφορών, οι εμποροεπαγγελματίες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς, στο τηλ. 23410 27762.

Υποβολή σχολίου