Εισήγηση στην Ημερίδα του Εμποροεπαγγελματικού Σύλλογος Ευρωπού Ν.Κιλκίς

Εισήγηση του κ. Παντελή Κ. Σωτηριάδη Προϊσταμένου Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην ΗΜΕΡΙΔΑ που οργάνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Ευρωπού Ν. Κιλκίς με θέμα : « Έμποροι και καταναλωτές, δύο κρίκοι στην ίδια αλυσίδα »

Τόπος διεξαγωγής :Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου πρώην Δήμου Ευρωπού Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2012
Ώρα : 11.00 π.μ.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Η χώρα μας βιώνει μια δύσκολη περίοδο σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, κρίσης θεσμών και μιας γενικότερης δυσπιστίας των πολιτών προς τους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα γενικότερα. Αν σε αυτά προσθέσουμε την παγκοσμιοποίηση αλλά και τις τεχνολογικές εξελίξεις, το μείγμα γίνεται εκρηκτικό και οι εξελίξεις ραγδαίες, τόσο στην κοινωνία όσο και στην οικονομία του τόπου μας.

Στο καινούριο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον που δημιουργείται, η προστασία του πολίτη – καταναλωτή αποτελεί βασική επιδίωξη της Υπηρεσίας μας.
Σ’ ένα περιβάλλον κοινών αλλά και διαφορετικών προσδοκιών και επιδιώξεων, η Υπηρεσίας μας, αφού τα δικαιώματα και συμφέροντα των καταναλωτών τελούν υπό την προστασία του Κράτους, μεριμνά για την πληροφόρηση και την επιμόρφωση τους, ιδιαίτερα των ευπρόσβλητων ομάδων καταναλωτών σε θέματα που αφορούν στην αγορά, στον ανταγωνισμό, στον καταναλωτή και προσπαθεί να τους προστατέψει από κινδύνους που απειλούν την υγεία και την ασφάλεια τους, τα οικονομικά τους συμφέροντα, την ποιότητα της ζωής τους και της αξιοπρεπούς διαβίωσής τους.

Προσπαθεί όμως ταυτόχρονα, με δράσεις και ενέργειες στις οποίες συμμετέχει να βοηθήσει και τον μικρό και μεσαίο επιχειρηματία. Η παρουσία μας σ’ αυτή την ημερίδα που διοργανώνει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Ευρωπού Ν. Κιλκίς, κινείται προς αυτή την κατεύθυνση και ευελπιστούμε ότι ακολουθεί, να αποτελέσει εργαλείο που θα ρυθμίζει την ορθή λειτουργία των σχέσεων μεταξύ εμπόρων – προμηθευτών και καταναλωτών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Κατεβαστε Ολη την Εισηγηση 

Υποβολή σχολίου