Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κιλκίς

Mε μια σεμνή, λιτή και μεστή περιεχομένου εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κιλκίς, στην οδό Βυζαντίου 2 στην πόλη του Κιλκίς (δίπλα από το Α” ΚΑΠΗ).

Η τελετή έλαβε χώρα παρουσία του κ. Ευ. Μπαλάσκα, επί της θητείας του οποίου ξεκίνησαν οι ενέργειες για την ίδρυσή του, προς ανακούφιση των συμπολιτών μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Χαιρετίζοντας μάλιστα την εκδήλωση και αναφερόμενος στην σπουδαιότητά του, δεν παρέλειψε να το χαρακτηρίσει ως το σημαντικότερο έργο της διετίας που πέρασε.

koininiko-pantopoleio-kilkis3Και πράγματι, όπως τονίστηκε στην εκδήλωση, η ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου από το Δήμο Κιλκίς έρχεται σε μια εξαιρετικά δύσκολή χρονική στιγμή για πολλούς συμπολίτες μας, προκειμένου να διασφαλίσει τόσο την αξιοπρέπειά τους, όσο και την κοινωνική συνοχή.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργάνων και Οργανισμών του Δήμου Κιλκίς, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και δικαιούχοι στους οποίους εθελοντές, μετά το πέρας της τελετής, μοίρασαν σακούλες με τρόφιμα ως δώρο για τις εορταστικές ημέρες που ακολουθούν.

Η νέα κοινωνική δομή του Δήμου Κιλκίς θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη πρωί, κατά τις ώρες 09:00 με 14:30, τόσο για τους δικαιούχους, όσο και για εκείνους που επιθυμούν να προσφέρουν με δωρεές και χορηγίες. Σημειώνεται εδώ, ότι καθόλη την περίοδο των εορτών και προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι δικαιούχοι ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το Παντοπωλείο θα είναι ανοικτό καθημερινά (09:00 με 14:30).

Σε ό,τι αφορά τις δωρεές πολιτών, αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει ήδη συνεργασία με πολλά τοπικά σούπερ μάρκετ στα οποία έχουν τοποθετηθεί καλάθια. Εκεί, όσοι πολίτες το επιθυμούν θα μπορούν να δωρίζουν μέρος των αγορών τους υπέρ των ωφελούμενων του Παντοπωλείου. Καλάθια έχουν τοποθετηθεί στα σούπερ Μάρκετ “ΓΑΛΑΞΙΑΣ”, “ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ”, “ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ” και “ΜΑΣΟΥΤΗΣ” (στο κατάστημα επί της οδού Καμπάνη) της πόλης του Κιλκίς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6956 074811 και 2341352102.

Δελτίο τύπου του Δήμου Κιλκίς

Υποβολή σχολίου