Διανομή Σάββατο 6 Απριλίου Λάδι, Ελιές, Βαλσάμικο Ξύδι και Φασόλια Γίγαντες

διαν 13 α3

Νεα Διανομή απο την Εθελονική Ομάδα Παιονίας το Σάββατο 6 Απριλίου με Λάδι, Ελιές, Βαλσάμικο Ξύδι και Φασόλια Γίγαντες.

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 ξεκινούν οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Λάδι, Ελιές, Βαλσάμικο Ξύδι και Φασόλια γίγαντες. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

Προέλευση – Τιμές Προϊόντων

  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο το 5λιτρο προς 16€.
  • Bιολογικό Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο το 3λιτρο προς 12€.
  • Ελιές Καλαμών, μέγεθος Large 5 κιλά προς 15€.
  • Ελιές Καλαμών μέγεθος superior 12 κιλά προς 30€.
  • Βιολογικές Ελιές Καλαμών μέγεθος superior 2 κιλά προς 7€.

Το λάδι, είναι οξύτητας έως 0,3 με γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά λεπτή φρουτώδη γεύση, χρυσοπράσινο χρώμα και ελαφρύ άρωμα, εσοδείας 2013 από την περιοχή Διόδια Μεσσήνης Μεσσηνίας, με ημερομηνία λήξης Φεβρουάριος 2015.

-Βαλσάμικο ξύδι, από την Οξοποία Παπαδέα, http://www.papadeasvinegar.gr. Η συσκευασία θα είναι 2 λίτρων προς 4 Ευρώ.

-Φασόλια γίγαντες, φετινής σοδειάς, από τη Βασιλειάδα Καστοριάς του παραγωγού Λάμπρου Κασιόλα προς 3,5 € το κιλό σε συσκευασία των 2 κιλών (7€).

Για κάθε επιμέρους πώληση θα εκδίδεται απόδειξη λιανικής πώλησης από τους παραγωγούς, εκτός από τον παραγωγό με τα φασόλια ο οποίος είναι στο ειδικό καθεστώς, δλδ δεν είναι υποχρεωμένος να έχει βιβλία εσόδων-εξόδων και ταμειακή μηχανή.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να παραλάβετε οποιοδήποτε προϊόν θα πρέπει προηγουμένως να καταχωρήσετε την παραγγελία σας στις σχετικές φόρμες στην ιστοσελίδα της Ομάδα μας, www.paiones.gr

Υποβολή σχολίου